WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA II 2.0 16V Turbo 193PK
Bouwjaar 07.1996 - 08.1999

Stabilisatorstangen LANCIA DELTA II (836_) 2.0 16V Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

Stabilisatorstangen voor uw LANCIA DELTA II (836_) 2.0 16V Turbo bestellen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.