WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA LYBRA SW 1.9 JTD 105PK
Bouwjaar 07-1999 - 09-2001

Stabilisatorstangen LANCIA LYBRA SW (839_) 1.9 JTD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA LYBRA SW (839_) 1.9 JTD komen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke LANCIA LYBRA SW (839_) heeft een eigen VIN-nummer.

Stabilisatorstangen voor uw LANCIA bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Textar, Rofren, Jurid, Bosch, Zimmermann, TRW, ABS en Brembo Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.