WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA LYBRA SW 2.0 20V 154PK
Bouwjaar 07-1999 - 09-2000

Stabilisatorstangen LANCIA LYBRA SW (839_) 2.0 20V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw LANCIA LYBRA SW (839_) 2.0 20V bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA LYBRA SW (839_) past. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.