WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA VOYAGER MPV 2.8 CRD 163PK
Bouwjaar 09-2011 - 12-2014

Stabilisatorstangen LANCIA VOYAGER MPV (404_) 2.8 CRD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARISUZUKIKIALAND ROVERBEDFORDFIAT. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA VOYAGER MPV (404_) 2.8 CRD. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Stabilisatorstangen voor uw LANCIA VOYAGER MPV (404_) bestellen

Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de LANCIA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.