WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV 400 Bus 2.5 TD 96PK
Bouwjaar 11-1995 - 10-1998

Stabilisatorstangen LDV 400 Bus 2.5 TD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw LDV 400 Bus 2.5 TD bestellen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LDV 400 Bus. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.