WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LDV
Gekozen auto:LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 DI 76PK
Bouwjaar 10-1998 - 04-2009

Stabilisatorstangen LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 DI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw LDV CONVOY Bestelwagen 2.5 DI bestellen

Wij controleren altijd bij de LDV CONVOY Bestelwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTAMASERATIKIALOTUS. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, ABS, Textar, Lucas, Zimmermann, Pagid, Jurid, Rofren, Brembo, TRW en Bosch Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.