Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS GS 450h 345PK
Bouwjaar 02-2006 - 11-2011

Stabilisatorstangen LEXUS GS (_S19_) 450h

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

Stabilisatorstangen voor uw LEXUS GS (_S19_) 450h bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDODGELANCIAPORSCHE. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij controleren altijd bij de LEXUS GS (_S19_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.