100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 2.0 D 64 PK
Bouwjaar 11.1982 - 07.1985

Stabilisatorstangen MAZDA 626 II (GC) 2.0 D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Elke MAZDA 626 II (GC) 2.0 D heeft een eigen VIN-nummer. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Stabilisatorstangen voor uw MAZDA 626 II (GC) bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGROVERRENAULTALFA ROMEOCITROENBUICK. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.