WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 125PK
Bouwjaar 03-1999 - 08-2004

Stabilisatorstangen MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) past. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.