brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 245PK
Bouwjaar 09-2015 - heden

Stabilisatorstangen MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts
Stabilisatorstangen voorzijde, links
Stabilisatorstangen achterzijde, rechts
Stabilisatorstangen achterzijde, links

Stabilisatorstangen voor uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) C 300 bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ C-KLASSE T-Model (S205) past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOVAUXHALLHONDADAFLINCOLN. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.