Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D 143PK
Bouwjaar 09-1986 - 01-1989

Stabilisatorstangen MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAIHATSUCADILLACHYUNDAI. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer.

Stabilisatorstangen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124) 300 T Turbo-D bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ KOMBI T-Model (S124), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.