WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen MG

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw MG bestellen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Stabilisatorstangen zelf demonteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw stabilisatorstang

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en iDeal Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.