WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MG
Gekozen auto:MG MG 6 Sedan 1.8 T 160PK
Bouwjaar 11-2010 - heden

Stabilisatorstangen MG MG 6 Sedan 1.8 T

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw MG MG 6 Sedan 1.8 T bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MG MG 6 Sedan.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNMASERATIVOLVOPEUGEOTAUDI. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MG past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken.