WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper 122PK
Bouwjaar 12-2010 - 04-2015

Stabilisatorstangen MINI MINI Coupé (R58) Cooper

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDAHYUNDAIVOLVO. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MINI MINI Coupé (R58) Cooper past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Stabilisatorstangen voor uw MINI MINI Coupé (R58) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI komen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.