Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper S 184PK
Bouwjaar 12-2010 - 04-2015

Stabilisatorstangen MINI MINI Coupé (R58) Cooper S

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI Coupé (R58) Cooper S komen. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw MINI MINI Coupé (R58) bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij controleren altijd bij de MINI dealer of de onderdelen passen op uw auto.