WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé Cooper SD 143PK
Bouwjaar 12-2010 - 05-2015

Stabilisatorstangen MINI MINI Coupé (R58) Cooper SD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Stabilisatorstangen voor uw MINI MINI Coupé (R58) Cooper SD bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI Coupé (R58). Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke MINI heeft een eigen VIN-nummer. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.