Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Coupé John Cooper Works 211PK
Bouwjaar 12-2010 - 05-2015

Stabilisatorstangen MINI MINI Coupé (R58) John Cooper Works

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Elke MINI MINI Coupé (R58) John Cooper Works heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MINI MINI Coupé (R58). Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Stabilisatorstangen voor uw MINI bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen.