Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MINI
Gekozen auto:MINI MINI Cooper S John Cooper Works 200PK
Bouwjaar 01-2012 - 11-2013

Stabilisatorstangen MINI MINI (R56) Cooper S John Cooper Works

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Elke MINI MINI (R56) Cooper S John Cooper Works heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MINI MINI (R56) komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Stabilisatorstangen voor uw MINI bestellen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.