WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI ECLIPSE II 2400 GS 16V 143PK
Bouwjaar 09-1998 - 04-1999

Stabilisatorstangen MITSUBISHI ECLIPSE II (D3_A) 2400 GS 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw MITSUBISHI ECLIPSE II (D3_A) 2400 GS 16V bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFIATPLYMOUTHLANCIALAMBORGHINIDODGE. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI ECLIPSE II (D3_A) komen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Elke MITSUBISHI heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.