Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MITSUBISHI
Gekozen auto:MITSUBISHI PAJERO SPORT II 3.2 DI-D 4WD 165PK
Bouwjaar 07-2008 - heden

Stabilisatorstangen MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_) 3.2 DI-D 4WD

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_) 3.2 DI-D 4WD komen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Stabilisatorstangen voor uw MITSUBISHI PAJERO SPORT II (KH_, KG_) bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij controleren altijd bij de MITSUBISHI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKMERCEDES-BENZOPEL. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.