WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: NISSAN
Gekozen auto:NISSAN PRIMERA Hatchback 2.0 152PK
Bouwjaar 09-1990 - 01-1996

Stabilisatorstangen NISSAN PRIMERA Hatchback (P10) 2.0

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw NISSAN PRIMERA Hatchback (P10) 2.0 bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Je kunt bij ons betalen via AfterPay en overboeking Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw NISSAN PRIMERA Hatchback (P10) past.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Elke NISSAN heeft een eigen VIN-nummer.