WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ASTRA J Sports Tourer 2.0 CDTI 165PK
Bouwjaar 08-2011 - 10-2015

Stabilisatorstangen OPEL ASTRA J Sports Tourer (P10) 2.0 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw OPEL ASTRA J Sports Tourer
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260747
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
lengte: 304 mm
inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
voertuig optie : Niet voor ESP
Materiaal: Kunststof
gewicht : 0,45 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
63% KORTING
14,88
40,22
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 13

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL ASTRA J Sports Tourer (P10) 2.0 CDTI past. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw OPEL ASTRA J Sports Tourer (P10), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw OPEL bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGCADILLACVOLVOLANCIASKODAIVECO. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.