WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL CORSA D 1.2 LPG 86PK
Bouwjaar 06-2011 - 08-2014

Stabilisatorstangen OPEL CORSA D (S07) 1.2 LPG

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Houdt u altijd rekening met zondagen en weekend. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIALFA ROMEOCADILLACLAND ROVERINFINITI.

Stabilisatorstangen voor uw OPEL CORSA D (S07) 1.2 LPG bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL CORSA D (S07) past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de OPEL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.