WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL INSIGNIA A Sports Tourer 2.0 Turbo 4x4 250PK
Bouwjaar 09-2011 - 06-2013

Stabilisatorstangen OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) 2.0 Turbo 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Stabilisatorstangen voor uw OPEL INSIGNIA A Sports Tourer (G09) bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADAVW VOLKSWAGENVOLVOMERCEDES-BENZSAAB. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.