WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ZAFIRA A MPV 2.0 DI 16V 82PK
Bouwjaar 07-1999 - 06-2005

Stabilisatorstangen OPEL ZAFIRA A MPV (T98) 2.0 DI 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw OPEL ZAFIRA A MPV (T98) 2.0 DI 16V bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Elke OPEL ZAFIRA A MPV (T98) heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDASUZUKIDAIHATSUPORSCHECITROENLEXUS.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw OPEL komen. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.