Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: OPEL
Gekozen auto:OPEL ZAFIRA TOURER C 1.6 CNG 150PK
Bouwjaar 10-2011 - heden

Stabilisatorstangen OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) 1.6 CNG

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) 1.6 CNG bestellen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw OPEL ZAFIRA TOURER C (P12) past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw OPEL.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie.