WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PEUGEOT
Gekozen auto:PEUGEOT 4007 2.0 4x4 147PK
Bouwjaar 11-2010 - 03-2013

Stabilisatorstangen PEUGEOT 4007 (VU_, VV_) 2.0 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Wij controleren altijd bij de PEUGEOT 4007 (VU_, VV_) 2.0 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Stabilisatorstangen voor uw PEUGEOT 4007 (VU_, VV_) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUMITSUBISHIGMC. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PEUGEOT komen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637