WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PONTIAC
Gekozen auto:PONTIAC TRANS SPORT 3.4 186PK
Bouwjaar 09-1998 - 12-1999

Stabilisatorstangen PONTIAC TRANS SPORT 3.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PONTIAC TRANS SPORT 3.4. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PONTIAC TRANS SPORT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstangen voor uw PONTIAC bestellen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.