WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 3.8 Carrera S 400PK
Bouwjaar 12.2011 - heden

Stabilisatorstangen PORSCHE 911 (991) 3.8 Carrera S

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen.

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE 911 (991) 3.8 Carrera S bestellen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEAUDIDAIMLERDAFCITROENOPEL. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE 911 (991). Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is.