WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE 911 Cabriolet 3.8 Turbo S 530PK
Bouwjaar 02-2010 - 12-2012

Stabilisatorstangen PORSCHE 911 Cabriolet (997) 3.8 Turbo S

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE 911 Cabriolet (997) 3.8 Turbo S bestellen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij controleren altijd bij de PORSCHE 911 Cabriolet (997) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIKIADAIMLERLDV.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.