WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER 2.7 220PK
Bouwjaar 08-1999 - 07-2002

Stabilisatorstangen PORSCHE BOXSTER (986) 2.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen achterzijde, rechts

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE BOXSTER (986) 2.7 bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE BOXSTER (986), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEBEDFORDMERCEDES-BENZBMW. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Elke PORSCHE heeft een eigen VIN-nummer.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.