Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE BOXSTER S 3.2 252PK
Bouwjaar 08-1999 - 07-2002

Stabilisatorstangen PORSCHE BOXSTER (986) S 3.2

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen achterzijde, rechts

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE BOXSTER (986) S 3.2 bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE BOXSTER (986). Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOMGIVECOBUICK. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past.