WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE CAYENNE 3.0 Diesel 245PK
Bouwjaar 06.2011 - heden

Stabilisatorstangen PORSCHE CAYENNE (92A) 3.0 Diesel

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Stabilisatorstangen achterzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Pagid, Rofren, Jurid, Zimmermann, Bosch, ATE en Lucas Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PORSCHE CAYENNE (92A) 3.0 Diesel.

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE CAYENNE (92A) bestellen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWDAIMLERCHEVROLETLAND ROVERPLYMOUTH.