WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE CAYENNE 4.8 Turbo 540PK
Bouwjaar 06-2010 - heden

Stabilisatorstangen PORSCHE CAYENNE (92A) 4.8 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen achterzijde, rechts

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE CAYENNE (92A) 4.8 Turbo bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PORSCHE CAYENNE (92A), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.