WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: PORSCHE
Gekozen auto:PORSCHE PANAMERA 4.8 Turbo 540PK
Bouwjaar 08-2010 - 07-2013

Stabilisatorstangen PORSCHE PANAMERA (970) 4.8 Turbo

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Stabilisatorstangen voor uw PORSCHE PANAMERA (970) 4.8 Turbo bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PORSCHE PANAMERA (970) komen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Wij controleren altijd bij de PORSCHE dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTKIAFERRARIDAEWOOSMART. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd