Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT 16 1.6 TL 54PK
Bouwjaar 07-1975 - 08-1980

Stabilisatorstangen RENAULT 16 (115_) 1.6 TL

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw RENAULT 16 (115_) 1.6 TL. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Je kunt bij ons betalen via overboeking De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Stabilisatorstangen voor uw RENAULT 16 (115_) bestellen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDCITROENTOYOTAPLYMOUTHISUZU. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.