WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: RENAULT
Gekozen auto:RENAULT LOGAN I 1.6 109PK
Bouwjaar 02-2007 - 09-2010

Stabilisatorstangen RENAULT LOGAN I (LS_) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw RENAULT LOGAN I (LS_) 1.6 komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw RENAULT LOGAN I (LS_) bestellen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSKODAPORSCHEPLYMOUTHSAAB. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.