Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ROVER
Gekozen auto:ROVER 75 Tourer 4.6 V8 260PK
Bouwjaar 10-2003 - 05-2005

Stabilisatorstangen ROVER 75 Tourer (RJ) 4.6 V8

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen achterzijde, rechts

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Elke ROVER 75 Tourer (RJ) 4.6 V8 heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Stabilisatorstangen voor uw ROVER 75 Tourer (RJ) bestellen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw ROVER.