WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA I 2.0 TD 4x4 87PK
Bouwjaar 03.1998 - 07.2003

Stabilisatorstangen SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.0 TD 4x4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw SUZUKI GRAND VITARA I
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 260503
Op voorraad, morgen gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Voertuigtype: Grand Vitara
Lengte: 90,5 mm
schroefdraadmaat: MM10X1.25 RHT
Gewicht: 0,23 kg
type stabilisator: Stabilisatorstang
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
47% Korting
14,52
27,40
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

APK-afkeur stabilisatorstangen

Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Stabilisatorstangen voor uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.0 TD 4x4 bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIABMWRENAULTSSANGYONGCITROEN. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.