WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA HIACE V Bestelwagen 2.5 D-4D 102PK
Bouwjaar 06-2004 - heden

Stabilisatorstangen TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde, rechts

APK-afkeur stabilisatorstangen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker.

Stabilisatorstangen voor uw TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__) 2.5 D-4D bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA HIACE V Bestelwagen (TRH2__, KDH2__, LH2__), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLOTUSCADILLACPLYMOUTHPORSCHEVW VOLKSWAGEN. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel.