Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA PIXIS SPACE 0.7 64PK
Bouwjaar 10-2011 - heden

Stabilisatorstangen TOYOTA PIXIS SPACE (L58_A, L57_A) 0.7

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voor uw TOYOTA PIXIS SPACE (L58_A, L57_A) 0.7 bestellen

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Elke TOYOTA PIXIS SPACE (L58_A, L57_A) heeft een eigen VIN-nummer.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.