Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL ASTRA Mk IV 1.6 103PK
Bouwjaar 12-2002 - 05-2005

Stabilisatorstangen VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Stationwagen (T98) 1.6

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Stationwagen (T98) 1.6 bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL ASTRA Mk IV (G) Stationwagen (T98) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.