Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk III 1.3 CDTi 90PK
Bouwjaar 11-2011 - heden

Stabilisatorstangen VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.3 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.3 CDTi past. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12).

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.