WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk III 1.6 CDTi 90PK
Bouwjaar 11-2011 - heden

Stabilisatorstangen VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.6 CDTi bestellen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: TRW, ATE, Bendix, Jurid en Brembo Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Wij controleren altijd bij de VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel.