WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL COMBO Mk III 1.6 CDTi 105PK
Bouwjaar 11-2011 - heden

Stabilisatorstangen VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.6 CDTi

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

Stabilisatorstangen voorzijde

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) 1.6 CDTi bestellen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL COMBO Mk III (D) Bestelwagen/Bus (X12) komen.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL.