Wegens drukte bij PostNL & DPD kan uw pakket langer onderweg zijn.
Liever ophalen? Bel dan om een afhaalafspraak te maken
WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL INSIGNIA Mk I 1.4 140PK
Bouwjaar 04-2011 - 05-2017

Stabilisatorstangen VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 1.4

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Elke VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) 1.4 heeft een eigen VIN-nummer. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL INSIGNIA Mk I (A) Sedan (G09) bestellen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar (dus per twee) gebeuren. Want links en rechts krijgen dezelfde krachten te verduren.Ditzelfde geldt voor een stuur- of fuseekogel. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637