100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen 2.0 16V 120PK
Bouwjaar 08.2001 - 12.2006

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.0 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een stabilisatorstang of stuurkogel bij u bij AutoOnderdelenExpert.nl tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet erg prijzig is. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.0 16V bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGLAND ROVERLEXUS. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83).

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.