100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen 2.5 CDTI 146PK
Bouwjaar 08.2006 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.5 CDTI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

APK-afkeur stabilisatorstangen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto.

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) 2.5 CDTI past. Ook de arbeidstijd valt bij het monteren en demonteren van deze auto-onderdelen zeker wel mee. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Bestelwagen (X83) bestellen

Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK.