100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 1.9 DI 80PK
Bouwjaar 04.2003 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 1.9 DI

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 1.9 DI. Speling op een kogel of stang geeft onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de wielen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) bestellen

Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Daarbij zit er vet in de kogelgewrichten. Dit mag er niet uitlopen om het onderdeel intact te laten. Ook hier kijkt de keurmeester naar bij de APK. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw VAUXHALL komen. Stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen. Gemakkelijk de juiste voor uw auto vinden kan via onze kentekenzoeker. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.