100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: VAUXHALL
Gekozen auto:VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis 2.0 16V 120PK
Bouwjaar 04.2003 - 07.2014

Stabilisatorstangen VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.0 16V

De stabilisatorstang is een stalen of kunststoffen stang. Vaak zitten er rubberen bevestigingsuiteinden op die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis. De stang moet het overhellen van de auto in de bocht tegen gaan. Er komt erg veel kracht op de stang te staan. Het is daarom van groot belang dat de stabilisatorstang op tijd gecontroleerd wordt op slijtage.
Stabilisatorstangen voorzijde

Een kapotte stabilisatorstang herkennen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) 2.0 16V. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassisonderdelen op de auto zitten. Deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en fatsoenlijk stuurgedrag van de auto. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo.

Stabilisatorstangen voor uw VAUXHALL VIVARO A Open laadbak/ Chassis (X83) bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig (of ten tijde van een onderhoudsbeurt) op speling of defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGTOYOTAFIATDAIMLERINFINITI.

APK-afkeur stabilisatorstangen

Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig. Deze auto-onderdelen dragen in grote mate bij aan de veiligheid van het voertuig. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto-onderdelengroep chassis-onderdelen, ook wel stuurdelen genoemd. Bij de APK van de auto wordt er zeer nadrukkelijk naar de stuuronderdelen gekeken want deze heel erg belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Wij controleren altijd bij de VAUXHALL dealer of de onderdelen passen op uw auto.